FREE Shipping over $70 Retail

Who's coming to the hair show in Orlando with Xotics HAIRBATTLE tour?

Curtis Smith

Posted on May 31 2019

  1.          
  •                 

 

             

 

     

Orlando 2019 Barber trade-show and competition

Hair battle tour Orlando

Co partners:  Chico boom 

Date 

July 28 2019

Location 

Hyatt regency Orlando airport

9300 Jef Fuqua Blvd

Orlando Fl, 32827

Time 4-11

Admission $25

Battles 

15 min Fastest Fade

45 min Low Fade w/brd (Sponsored by Scurl)

60 min Freestyle Design. 

45 min Lady short style with color

60 min Picture Perfect (Sponsored by Tomb 45)

 30 miin Student Best Fade 

Step your game up barber training seminar

Sunday feb 24

9am-3pm

Main stage Platform education

Steve Trujillo (Orlando) 

Frank the barber (Orlando )

Joel Master Barber (Orlando)

Adrian Lima. (Tampa)

The Pepe Experience (Tampa )

Drew da Barber  (Tampa)

Richard Torres (FT Myers)

Angel Raws 

Esco (west Palm)

David hiland. (Nashville TN)

Fareed Rashad (Tampa)

Sipp the surgeon (Dallas TX)

John Fineline. (Miami)

 

Step Your Game UP Educators

Chico boom.             Success From Behind the Chair

Jose Vanencio.         The Money is in the Shave 

Squeak The Barber.   Perfecting your Fade

Michellene Barber.     Women's short style cutting theory

 

Judges

 Kenny Duncan

Michellene Barber

Drew da Barber

 

Sponsors

AHF, Andis, S curl, Tomb 45, Rolda, JRL 

Sneaker battles:

Best overall 

Best  Female

 

Run of Show 

12pm-3  Step your game up 

12- 12:30 Jose Venancio

12:30-1:15. Chico Booom

1:15- 2.   Michelene Barber

2- 3.      Squeak the Barber

 

4 - doors open 

•4:30 Student Battle set up/ Steve Trujillo Demo (15m)

•4:45 Start Student Battle

•4:50-5 Fareed Rashad Photo (10m)

•5:00 end Fareed Rashad

•5:15 end Student Battle / 

set up for Lady Short Style w color/ start  Sneaker Battle (15min)

•5:30 start Lady Short Style w color (45min)/ sponsor recognition (10 min)

 5:45 Drew the Barber (15 min)

 6-6:15 Pepe 

•6:15 end Lady Short Style  / set up for Picture Perfect

•6:30 Picture Perfect (45 min) / Frank The Barber

•6:45 music break (15)

•7:00 Adrian Lima (15)

•7:15 end Picture P / set up Freestyle / start Sneaker battle 

•7:30 start freestyle (1 hr) / Richard Torres

•7:45 Esco 

•8:00 David Hiland

•8:15. Angel Raws

•8:30 end / set up Low Fade w Beard / Dj break

•8:45  start Low Fade w Beard (45 min)/performance by IGGY

•9:00.  

•9:15   Student Trophies 

•9:30 end / set up Fastest fade / Talent moment (15min)

•9:30 fastest fade (15 mins )

•9:45 end of battle / Joel Master Barber

10:00 Trophies 

For more information visit www.hairexpotour.com 

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store